Ashley Benson postitas hiljuti oma sotsiaalmeediasse pildi koostööst Privé Revauxiga ja tema päikeseprillidest. Kuid fännid ei jõudnud kauneid päikeseprille pikalt imetleda, sest märkasid neiu kehal midagi põnevamat - väikest tötoveeringut ribidel, millelt saab lugeda "CD". Tõenäoliselt tähistavad initsiaalid Ashley tüdruksõpra Cara Delevingne 't.

Pildi nägemisel aga meenus nii mõnelegi fännile, et Caral on täpselt samas kohas tätoveering "A", isegi samas stiilis kirjutatud! Tätoveering paljastus, kui Cara kandis pooleldi läbipaistvat kleiti möödunud kuul New Yorkis. Samuti võis tähelepanelik vaatleja tätoveeringut märgata juba maikuus, kui ta kandis läbikumavate triipudega kleiti Met Galal.

Kuigi kuulujutud neidude kihlumisest siiski tõele ei vastanud, siis ütleb allikas US Weeklyle: "Nad on nii toredad. Nende sõbrad saavad ka omavahel suurepäraselt läbi. Nad ei ole kunagi õnnelikumad olnud. Nende suhe on tugev."

Sellegipoolest hoidsid staarid oma suhet pikalt saladuses ja päevavalgele tuli nende suhe alles möödunud kuul, kui Cara posititas oma sotsiaalmeediasse video, kus neiud suudlevad. Oma suhte avalikustamiseks said nad inspiratsiooni gei paraadist, lisaks olid nad hiljuti tähistanud ka oma esimest suhte aastapäeva, niisiis mõtlesid neiud tõega lõpuks laegdale tulla.