Kardashiani perekonna pesamunal on antud sotsiaalmeedia keskkonnas 141 miljonit jälgijat ja tema koguväärtus on liga miljard eurot, tänu oma edukale ilufirmale Kylieskin.

Veebisait HopperHQ.com tegi uurimuse, et välja selgitada instastaar, kes sotsiaalmeedia platformil kõige rohkem reaalset raha teenib. Uuringus võeti arvesse palju erinevaid faktoreid, nagu näiteks jälgijate arv, aktiivsed jälgijad ja postituste tihedus.

Analüüs avalikustas veel, et Kylie õde Kim Kardashian jäi rikaste instastaaride edetabelis neljandale kohale, teenides iga postituse pealt veidi rohkem kui 800 000 eurot.

Teisele kohale jäi aga lauljanna Ariana Grande, kes teenib veidi vähem kui Kylie, hoolimata sellest, et Arianal on Instagrammis 20 miljonit jälgijat rohkem. Ariana on Instarikkurite edetabelis aga uustulnuk ja HopperHQ tegevdirekor Mike Bandar kiidab teda tubli tulemuse eest: "Sellel aastal on ta olnud tähelepanu keskpunktis ja fännid on teda jäginud nii headel kui ka halbadel aegadel - neid tulemusi on märgata ka tema Instagramis."

Kolmanda koha napsas jalgpallus Christiano Ronaldo, teenides 875 000 eurot iga postituse pealt ja viiendale kohale jäi Selena Gomez, teenides 790 000 eurot pildi eest. Kuuenda koha pälvis Beyonce ning Justin Bieber sai 10nda koha.