Sepp pöördus Facebookis Eesti ürituskorralduse raudsete leedide Eva Palmi ja Helen Sildna poole.

"Ostsin pea paar nädalat tagasi homse Ed Sheerani Helsinki kontserdi pileti läbi Ticket.viagogo platvormi. Kõik tundus nagu okei. Täna saadab mulle keegi Soome numbrilt telefonile sõnumi ja järgneb pikem sõnumivahetus mille sisu lühidalt järgmine, et ma olevat ostnud talle samuti (või ainult talle) pileti ja kus kokku saame," alustab Sepp segase loo kirjeldamist.

"Saadab muuhulgas ka piletimüügi platvormi kinnituskirja, kus tõesti minu andmed ja mh ka minu pileti kinnitusnumber. Ainult, et ma ei ole ostnud kellelegi teisele piletit ja kõigis minul postis olevatel kinnituskirjadel on samuti info, et olen ostnud ühe pileti ja sellegi endale. Mõistagi ükski kontakt saidil ei vasta. Kogemusi? Ideid?" küsib Sepp.

Helen Sildna vastab, et Viagogo on kontserdipiletite järelturu lehekülg. "See tähendab, et ei ole kontserdi ametlik piletimüüja vaid marketplace, kus inimesed püüavad soodsamalt ostetud pileti kallimalt edasi müüa," nendib Sildna.

"Viagogo on alati seotud tohutu riskiga. See pole ametlik piletimüüja, vaid edasimüüja. Piletihangeldamise platvorm," lisab samuti ürituste korraldamisega tegelenud Lauri Laubre.

Tegemist on hea õppetunniga, pileteid tasub osta ainult ametlikelt edasimüüjatelt.