Londoni kliiniku Dr. Medi Spa Clinic kirurg Munir Somji avaldas oma Instagrami kontol "enne ja nüüd" fotod 37-aastasest Kate Middletonist.

"Meie Kate armastab tillukesi Botoxi süste," kirjutas dr Somji postituses. Esimesel fotol on hertsoginna Catherine'i näol kortsukesed, teisel aga paistab kolme lapse ema sile nagu beebi pepu. "Pange tähele vagude vähenemist laubal," suunab ilukirurg tähelepanu. Tema sõnul tasub tähele panna ka kulmu välimiste otste kõrget positsiooni.

"Baby Botox", millele dr Somji viitab, seisneb arvukate väikeste botuliintoksiinisüstide tegemises vastandina üksikutele suurematele doosidele. Nii on tulemus loomulikuma moega. Ilukirurgi sõnul kasutab 90% tema patsientidest just seda kerget "turgutusmeetodit" ning on väga rahul, sest tulemus kestab veel 3-4 kuud pärast protseduuri. Lisaks mainib ta ära, et protseduur on ääretult lihtne.

Ilukirurgi postitust on paljud fännid laikinud, kuid leidub neidki, kes nimetavad tema sissekannet õelaks. New York Post palus isegi Kensingtoni paleelt kommentaari. Cambridge'i hertsogipaari esindaja eitab dr Somji väiteid kategooriliselt.

Mis Sa arvad, kas Kate Middleton on lasknud endale Botoxit süstida või on ta teisel pildil lihtsalt välja puhanud?