Kaspar Kaljas andis Kroonikale ametliku kommentaari, milles selgitab saatega seotud kaebuste tagamaid. Pettust tema sõnul saates ette tulnud pole: "Meil telekanalina pole olnud alust kahtlustada saate tootjat pahatahtlikkuses ja ebaausates võtetes."

Lisaks avaldas Kaljas, et saate tootmine lõpetatakse ning viimane osa on eetris 2. augustil.

Mitmete vaatajate meelest vahetati hiljutises saates ootamatult õige vastusega ümbrik ära. Kaljase sõnul oli tegu inimliku eksitusega: "Peale murelike televaatajate kõnesid uurisime kirjeldatud olukorda ja jõudsime teadmiseni, et tegemist oli inimliku eksitusega, kahjuks väga sobimatus olukorras."

"Eilses mängus tekkis aga kahjuks kahetusväärne olukord kus saate toimetaja oli vastuselehele kirjutanud vastusesõna PAPAIA valesti. Nimelt oli algses ekraanil olevas ümbrikus vastuses sõna PAPAJA – mis ei oleks olnud eestikeelselt korrektne. Lootes mitte panna saatejuhti ebamugavasse olukorda kus saates esitatud küsimuse vastus on ebakorrektne püüdis saate toimetaja omavoliliselt seda probleemi parendada ja ümbriku ära vahetada. On kahetsusväärne, et säärane soov olukorda parendada tõi kaasa süüdistused ebaaususes."

"Saade „Mängi ja Võida“ on Kanal2 suvine eriprojekt, mille eesmärk on testida erinevaid tehnilisi lahendusi ja võimalikke saatejuhte," lisas Kaljas veel ning tema sõnul lasub vastutus vea eest saate tootjal. "Saate tootja vabandab kõigi televaatajate ees ja eilsed mängijad, kelle õiglustunnet eilne saade riivas võivad aadressil info@mangijavoida.com esitada oma reklamatsioonid ja tootja on lubanud need lahendada. Saate tootja on teadlik eilse saate vea eest ja võtab selles osas täieliku vastutuse."