Väidetavalt on Elvist pärast tema surma siin-seal nähtud, lisaks tuuakse välja, et tema laip "higistas" matustel avatud kirstus ja ka tema hauakivil on skandaalne eksitus - tema nimi on valesti kirjutatud.

Nüüd, kui laulja surmast on möödas täpselt 42 aastat, ilmus välja arst, kes väidab, et ravis Elvist 1997. aastal. Psühhiaater Dr. Donald Hilton rääkis Fox News 'le, et kuulus artist oli tema patsient ja seda kõike aastaid pärast Elvise matuseid.

Arst selgitas: "Ma ei raviks mitte kedagi enne, kui ma ei ole temaga silmast silma kohtunud ja ma võin kinnitada, et see oli Elvis Aaron Presley. Selles ei ole kahtlustki. Laulja ütles mulle: "Ma olin väga haige. Mu elus toimus väga palju asju korraga ja ma tundsin, et kui ma sellest kõigest ei põgene, olen ma aasta pärast surnud."

Arst rääkis veel, kuidas Elvis rääkis plaanist omaenda surm lavastada ja seejärel kaduda tema tollasele mänedžerile Thomas Andrew Parkerile: "Ta ütles oma mänedžerile, et ta tahtis sellest kõigest välja saada."

Elvise mänedžer aitas lauljat lootes kiirelt ratsa rikkaks saada. Ta oli isegi lauljale öelnud: "Ma saan sellest palju rohkem raha, kui sina kunagi oma elus teeninud oled."

Dr. Hinton oli sertifeeritud psühhiaater ja õppinud ravima erinevaid vaimuhaigusi, nagu näiteks depressioon, ärevushäired, sõltuvused ja skisofreenia. Arst väitis, et Elvis oli tema patsient viis ja pool aastat kuni 2002. aastani, mil ta antud intervjuus kõik paljastas. Ta avaldas selle kohta isegi raamatu, mille ta väidetavalt kirjutas koos Elvise endaga.

Kuigi leidub neid vandenõuteoreetikuid, kes on alati uskunud, et Elvis ei ole tegelikult surnud, siis suurem osa rahvast paneb arsti väited siiski kahtluse alla. Elvis Presley Enterprises keeldus kommentaari andmast ja ütlevad, et antud väited on "täiesti naeruväärsed".

Dr. Hintonilt võeti hiljem aga litsents ära, sest ta kuritarvitas oma võimu, andes ühele oma patsiendile põhjendmatult palju valuvaigisteid.