TMZ andmetel arutab Eddie Murphy, keda viimati nägime draamas "Mr. Church" ja kes astub varsti üles ka oodatud järjes "Coming to America 2", praegu võimaluse üle teha Netflixiga koostöös täiesti uus stand-up-etendus, mis tooks näitlejale ja koomikule 70 miljonit dollarit.

Netflix on ka varem koomikutele üüratuid summasid maksnud, et nende uued etteasted ilmuksid ainult nende voogedastusplatvormil. Dave Chappelle sai oma viimaste etteastete eest 20 miljonit dollarit ja Chris Rock näiteks 40 miljonit dollarit.

Summa võib tunduda uskumatu, aga kuna "Coming to America" (Eestis "Prints Zamundast") oli omal ajal Murphy jaoks tohutu hitt ja seda on tõenäoliselt ka järgmisel aastal linastuv järg, siis tundub tegelikult loogiline, et Netflix ajastab koomiku uusima etteaste samale aastale, kui tuleb välja tema viimaste aastate suurim hittfilm.

Kuna hetkel pole midagi ametlikult kinnitatud, siis tuleb uudist kohelda TMZ kuulujutuna, aga tegu on siiski väga oodatud sündmusega, sest Murphy fännid on aastaid oodanud, et ta taaskord lavalaudadele publikut naerutama astuks.