"Me oleme otsustanud Maiga lahku minna. Kõlab kindlasti nagu midagi väga resoluutset ja kurba, aga meie jaoks ei ole see üldse nii," seisab sotsiaalmeedia postituses. Samasuguse teate postitas ka Mai oma Facebooki kontole.

11 aastat tagasi kohtunud paar abiellus 2012. aasta juulikuus. Aasta varem sündis neil poeg Paul. "Meie armastusest sündis maailma kõige ägedam inimene - meie Paul. Säravate silmade ja joovastava energiaga poiss. Ta on meile andnud ja õpetanud rohkem kui miski muu siin maailmas," kirjutab Kalle.

"Meie armastus on muutunud vankumatuks sõpruseks. Kuigi me kumbki seda kunagi ei uskunud, siis täna on meie teed viinud meid seisu kus laseme oma armastuse vabaks. Me hoiame, kasvatame ja kaitseme kõike püha mida oleme koos loonud. Kuid teeme seda edaspidi sõpradena," lisas ta.

Paar palub postituses, et neid võetaks ikka samasuguste inimestena - Kalle on ikka Kalle ja Mai on ikka Mai. "Me naudime teineteise seltskonda ja ei taha, et te peaksite meie pärast muretsema. Me naudime oma sõprust ja teie sõprust."

Jaga
Kommentaarid