Probleem sai alguse sellest, et lastele suunatud programm algas oodatust varem. Kavas oli kirjas, et etendus algab kell pool kaheksa, kuid selleks ajaks saabudes oli asi juba lõppenud.

See põhjustas inimestes palju tuska, nad olid just jõudnud õigesse kohta, kui lavalt teatas esineja, et nüüd on kõik. Kruiisil olnud ema sõnul hakkasid inimesed kohe esinejalt pärima – miks etendus läbi sai, kava järgi peaks see ju algama?

Vanem naine hakkas lausa esineja peale lõugama ja tormas minema, lubades "tagasisidet anda". Esineja hakkas selle peale nutma. Juhtunust rääkinud perekonna sõnul sai esineja täieliku närvivapustuse. Ta rebis ennast juustest, viskas põrandale ja karjus hüsteeriliselt.

Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link kinnitas väljaandele, et selline vahejuhtum leidis tõepoolest kolmapäeval aset. Lastele mõeldud teadusetendus pidi pihta hakkama kava järgi kell pool kaheksa, kuid tegelikult algas kell seitse.

"Meil on kahju, et programmi selline viga tekkis," sõnas Link.

Ta rõhutab aga, et on sügavalt kahetsusväärne, kuidas lapsevanemad enda viha esineja peale valasid, kuigi ta ei olnud selles olukorras süüdi.