Tanel lahkus kolmapäeva keskpäeval haiglast lillesülemitega ning suundus koju, kuid värske ema ja pisipreili jäid veel ravile. Vaata pilte siit.

Värske isa kinnitas beebiuudist kavala kontserdireklaamiga, kus hashtag annab mõista, et Tanelist on saanud uus isa.

Asjaosalised ise on jäänud seni Kroonikale tabamatuks, ent Padar oli haiglakoridorides juba pühapäeval askeldamas.

Tanel ja Lauren sattusid esimest korda avalikkuse ette 2017. aasta sügisel Saku Suurhallis toimunud tennisematšil. Noorte suhe arenes meeletu kiirusega ja juba eelmise aasta suvel teatas õnnelik paar, et on kihlunud. Kevadel välja kuulutatud beebiootus lükkas juba tehtud pulmaplaanid aga tulevikku.

Värske isa sai lapseootusest teada eriti armsal viisil. “Mina sain nii teada, et sain karbi beebibody ja rasedustestiga ja lõõpisin alguses, et kallis, see mulle küll selga ei lähe,” rääkis mees Sky Plusi eetris mõned kuud tagasi.

Mõlema jaoks on tegemist esimese lapsega. "Ma usun, et lapsed ikkagi tulevad oma vanemate juurde siis, kui on õige aeg, kui neid on oodatud ja tahetud," ütles Tanel lapseootuse kohta saates "Hommik Anuga".

Juba 2013. aastal oma eelmise elukaaslasega koos olles kirjeldas Tanel ka isaks saamise mõtteid ajalehe LP veergudel, kus tõdes, et tal pole isa, kellelt eeskuju võtta ju olnud. "Mina olen tahtnud väiksest peale saada heaks isaks. Isaks, keda mul endal ei ole tegelikult olnud. Mul on sellele keeruline vastata, kuna mul ei ole olnud eeskuju, kelle järgi tahaks sirguda ja oma lapsi kasvatada. Eks ma pean improviseerima ja vaatama oma heade sõprade ja bändikaaslaste pealt, kes on minu arust väga head isad. Küllap elu õpetab ja näitab, ma arvan, et südames ei taha keegi olla halb isa," sõnas ta.