"Juhtusime kokku neli aastat tagasi elu tähistamise sündmusel ja pidasime üht pööripäeva koos. Meil mõlemal on sügav huvi kõige holistilise ja vaimse vastu, mis väljendus eelkõige pikkades ja sisukates jutuajamistes," kirjeldab Hedi. Paari ühine rännak sai alguse veendumusest, et ollakse maailma suhtes samal lainepikkusel. Nüüdseks on rännatud koos mööda maailma pühasid paiku juba omajagu.

"Oleme käinud seal maal, kus on tema õpetajad, ja seal, kus minu omad. Peamiselt rändame aga iseenda sees ja mõtiskleme inimeseks olemise müsteeriumide üle," ütleb Hedi. Ta kinnitab Urmase sõnu, et neid ühendab soov olla palju looduses. Hedit paelub ka Urmase lihtne hing. "Väljast tundub ta küll kirju-mirju, aga seest on ta soe, armastav ja lihtne."Suur vanusevahe pole Hedile kunagi probleemiks olnud. "Võtan seda nii, et Urmasel on elutarkust minust 25 aastat rohkem, ja see on ainult positiivne."

Hedi sõnul laseb Urmas tal õitseda ja särada ning olla elurõõmus lapsemeelne naine. "Loodan, et minu tegevused ja sügav soov olla hea ja armastav naine inspireerib omakorda tema argipäeva. Urmase tugev loomus ja sisemine tuli tasakaalustavad minu vett – see on mu tegemiste keskmeks, et ma liigselt oma teelt kõrvale ei voolaks," kirjeldab Hedi neid siduvat ja teineteist täiustavat harmooniat.

Hedil ei ole veel lapsi, aga ühine laps on paaril jutuks tulnud. "Urmasel on palju lapsi ja ta armastab lapsi väga. Kui tuleb üks hing ja koputab meie uksele, siis võtame ta vastu – see võib juhtuda, aga võib ka mitte. Seda näitab aeg ja elu otsustab."

Jaga
Kommentaarid