"Um... Donald, sa kirjutasid "terrorism" valesti!" Kirjutab 31-aastane naine Twitteris ja Instagramis. "Sinu riigis on aset võtnud juba kaks terrorirünnakut lühikese aja jooksul, jättes ligi 30 süütut inimest nende eludest ilma," jätkab Rihanna, viidates laupäeval Walmartis toimunud tulistamisele ning samuti pühapäeval aset võtnud tulistamisele Ohios. Kokku suri neil kahel päevil 29 inimest.

Selline oli Rihanna vastus Donald Trumpi säutsule, kus ta kirjutas: "Tänased tulistamised El Pasos, Texases ei olnud mitte ainult traagilised, vaid see oli argpükslikkus. Ma tean, et seisan kõigiga koos siin riigis, kui mõistan hukka tänase vihkava teo. Pole olemas ühtegi põhjendust ega vabandust, mis õigustaks süütute inimeste tapmist..."

Rihanna ei ole ainuke, kes on antud teemal sõna võtnud. Paar tundi pärast postituse avaldumist kirjutas Cardi B: "Meil on juba piisavalt informatsiooni! Mõlemad tulistajad oli valged "ülimuslikud" terroristid, kellel oligi plaanis tappa süütuid vähemusgruppe. Korrakaitsjad tegutsesid kiiresti, kuid mida kavatsed SINA teha, et oma rassistlikke toetajaid kontrolli all hoida?"

Ka Chris Evans lisas säutsus, mis on nüüdseks kustutatud: "Meil toimuvad massitulistamised juba nii tihti, et meie president saab kirjutada kahest sellisest südmusest ühes säutsus."

Rihanna on ennegi Ameerika lõdvade relvaseaduste vastu sõna võtnud: "Kujutagem ette maailma, kus on AK-47 relva lihtsam kätte saada kui VIISAT! Kujutagem ette maailma, kus nad ehitavad müüri, et hoida terroriste AMEERIKAS sees!"