2017. aasta augustis soetatud korter on Siret Kotka-Repinski nimel, 3-toaline ning 63-ruutmeetrine. Siretile kuulub ka korter Tallinnas.

Kotka-Repinski kinnitab Kroonikale, et pani tõesti armastusega loodud kodu müüki, ent pikemalt teemal peatuda ei soovi. Kuulutuses seisab, et selles korteris valitseb tõeliselt heatahtlik ja lõõgastav õhkkond ning remondi käigus on hoolikalt ja armastusega väljavalitud sisustuse deitailide abil loodud maksimaalne mugavus ja kodutunne.

Kuulutuses seisab ka, et mõned interjööri detailid ja mööbel on valmistatud eritellimuse alusel ja toodud kohale välismaalt.

Repinskid tutvustasid oma kodu lähemalt eelmisel suvel Kroonika Kodu-eri veergudel, kui selles pesas valitses veel õnn ja harmoonia ka abikaasade vahel.

Veebruaris kirjutas Kroonika, et Martin Repinskil on kuuldavasti uus suhe endise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga. Maikuus sai juba kinnitust, et mees elabki koos oma uue armastatu, värskelt lahutatud Jekaterinaga naise majas. Juulikuus selgus, et Martin Repinski nõuab abikaasalt lausa kohtu kaudu lahutust, ent tänaseks on see hagi kohtuplaanidest kadunud ning võib arvata, et osapooled jõudnud kohtu väliselt kokkuleppele.