Sunset Beach Bang 2019 toob Pärnu rannas asuvasse ööklubisse kahel järjestikusel augustikuu päeval teiste hulgas sellised DJ’d nagu Tujamo (Saksamaa), Tomcraft & Eniac (Saksamaa), Culture Shock (Inglismaa) ja DJs From Mars (Itaalia). Lisaks veel kohalikud tegijad nagu Meelis Meri, Andres Aljaste, Kolzar, L.Eazy jne.

Sunset Beach Bang'i egiidi all tulevad kokku sellised erinevad elektroonilise tantsumuusika žanrid nagu drum’n’bass, EDM, future-house, house jmt. Isuäratav kompott esinejatest on jaotatud kahele päevale, et suve lõpp Pärnus eriti meeldejäävaks kujundada.

"Sunset Beach Bang leiab aset nii Sunsetis sees kui selle terrassil. Formaadilt on ta sarnane Weekend Festivali järelpidudele," selgitab sündmuse üks korraldajatest Urmas Kolsar. Korraldaja sõnul lõpetab klubifestivali tüüpi Beach Bang käimasoleva suve korraliku pauguga. "Peaareen välilava ning suurepäraste valgus- ja helilahendustega, erinevad muusikažanrid ja rahvusvaheline DJ'de plejaad on need tegurid, mis elektroonilise muusika fännid nädalavahetuseks Pärnusse võiksid tuua. Ilma ei tasu samuti karta, vajadusel pakub peavarju klubisaal," tõotab Kolsar, et pidu tuleb igal juhul vägev.

Reedel annavad välilaval kuuma DJs From Mars (ITA), 3Live Project (LV) ning Andres Aljaste (EST). Siselaval ehk DNB alal astuvad üles Culture Shock (UK), MC Felon (UK), Planeet (EST) ja L.Eazy (EST). Laupäeval leiab pealavalt DJ Tujamo (GER) ning siselaval võtavad DNB ala üle Meelis Meri, Deejay Aav ja Kolzar. PS! Esinejate list täieneb jooksvalt.