Mark Knight kasvas üles Maidstone’is, Suurbritannias, kust on pärit ka Calvin Harris, mitmed plaadifirmade loojad, tuntud managerid ja paljud teised, kes tänaseni muusikatööstuses aktiivsed on. Knighti sõnul sai tema armastus muusika vastu alguse esmaspäevastes koolidiskodest, millest kasvas juba väga varases eas huvi vinüülide vastu, mida tollal 10-aastane Knight laupäeviti ostmas käis. Sedasi oligi 90ndatel järgmine loomulik samm hakata sõprade seltsis muusikat mängima kuniks ühel hetkel sai temast kohalikus klubis resident, kust ka tema professionaalne muusikukarjäär alguse sai.

2003. aastal lõid Mark Knight ja tema vend Stuart plaadifirma Toolroom. Mitmekülgsele house-muusikale keskendunud independent leibel on 16 tegutsemisaasta jooksul avaldanud David Guetta, deadmau5i ja ka Mark Knighti enda muusikat, aga samuti andnud hoo sisse mitmetele tänaseks edukateleid artistidele, teiste seas Adrian Hourile ja Green Velvetile. 2015. loodi ka Toolroom Academy, mille eesmärk on õpetada professionaalide käe all järgmisele generatsioonile house-muusika produtseerimist, jäädes truuks Toolroomile omasele kõlale.

Knight on teinud aastate jooksul koostööd mitmete nimekate artistidega, teiste seas Tiësto, Calvin Harrise ja Black Eyed Peasiga. Viimasega üheskoos välja antud album The E.N.D. (2009) tõi neile aasta hiljem Grammydelt ka parima albumi nominatsiooni. Knight on karjääri jooksul tuuritanud kõikjal maailmas ning jõuab sügisel taas Eestisse.

Mark Knight esineb reedel, 11. oktoobril Tallinnas, Kultuurikatlas. Lisaks astuvad üles DJ QRX ning Katel peosarja residendid Bombossa Brothers ja MHKL. Pileteid alates hinnags 15 € on võimalik soetada Ticketeri keskkonnast. Lisainfo leiab Facebookist.