Doherty tunnistas, et kui talle ideed tutvustati, ei olnud ta oma tegelase, Brenda Walshi, uuesti ekraanidele toomisest vaimustuses, vahendab Fox News.

"Kindlasti ei kavatsenud ma seda teha," meenutab näitlejanna. "Mul ei olnud selle sõu vastu midagi, teadsin, et see müüb ka ilma minuta väga hästi. Neil ei olnud mind lihtsalt vaja ja see ei olnud asi, mida ma sel hetkel teha oleks tahtnud."

Doherty tunnistab, et tema seisukoht muutus täielikult, kui sai teate kaasstaari Luke Perry surmast. Seriaalis mängis Doherty lahkunud näitleja kallimat.

"Kui Luke suri, muutus kõik drastiliselt. Ma tundsin, et see on hea võimalus talle austust avaldada. Mulle väga meeldib, et sellesse rolli olen pandud, sest nüüd saan olla siin kõigi inimestega, keda austan, imetlen ja armastan."

Sarja produtsent Chris Alberghini tunnistab, et lahkunud näitlejale austuse avaldamine oli kogu meeskonnale väga oluline. "Muidugi oli see väga valus kaotus kõigile, kes teda tundsid ja me planeerisime seda korralikult. Olid mõned asjad, mida proovisime, aga ei toiminud, kuid lõpuks leidsime viisi, millega kõik end mugavalt tundsid."