"Hüvasti, Alla!" - just selline lakooniline sõnum ilmus staari Instagrami kontole, tekstile oli lisatud foto põlevast küünlast. Paljud naise fännid arvasid, et hiljuti 70-aastaseks saanud staar on ise ära surnud.

Peagi selgus, et surnud oli hoopis Alla Borissovna nimekaim Alla Verber, kes oli ärinaine ja paljude Venemaa staaride sõber. Meelelahutusmaailma tipud avaldasid sotsiaalmeedias kaastunnet, sellest ajendatuna tegi ka estraadidiiva enda sotsiaalmeediasse postituse.

"Alla, kallike, palun vali oma sõnu hoolikamalt. Sa hirmutasid pool riiki ära. Olgu muld Verberile kerge. Sinule, Alla, soovin sulle pikka iga ja raudset tervist," kommenteeris üks fänn.

"Kes selle postituse tegi? Nüüd arvavad kõik, et Alla ise on ära surnud. Väga veider kirjutis, palun täpsustage," lisas teine.

Aprillis tähistas diiva enda 70. juubelit suurejoonelise kontserdiga, mis oli omamoodi hüvastijätt suurtele lavadele. "See on ema viimane kontsert, siis ta on vaba. Tal on siis aega meiega mängida," sõnas Alla poeg Harry toona.

Pugatšova teeb hea näo ette ja püüab endiselt esineda ning tugevana näida, kuid siiski on tal tervisega üsna kehvasti.

"Tal on diabeet ja tervis on seetõttu käest ära läinud," avaldas üks lähedane.

Alla ei lenda ja liigub enamasti rongidega. Halvast tervisest hoolimata kavatseb staar sügisel Moskvas taas lavale minna.

Juunis teatas diiva, et tema keha maetakse tema venna kõrvale ja ta on ostnud ära ka hauaplatsi, mis tema jaoks ideaalne on.