Võigemast vigastas jalga kolmapäeval toimunud öövõtetel Helsingis Malmi lennuväljal, kus filmiti üht võtmestseeni, milles peaosatäitja jookseb lennuki suunas.

"O2" produtsendi Esko Ripsi sõnul ei saa Võigemast vigastuse tõttu võtetel kaasa lüüa umbes kaks kuud, kuna peab andma jalale aega paranemiseks. Näitlejal tuvastati kannakõõluse rebend.

Rips kinnitas, et meeskond jätkab hetkel nende stseenidega, mida saab filmida ilma peaosatäitjata.

"O2" filmivõtted algasid 30. juulil Tallinnas ning kestavad kuni 2020. kevadeni. Võtteperioodi käigus taastatakse osaliselt Tallinna ajalooline ilme, sealhulgas kolmekümnendail Kaarli puiesteel asunud tenniseväljakud. Võtete ajal võib tänavatel näha nii ajaloolisi sõidukeid kui ka ajastutruudes kostüümides näitlejaid.

Spioonipõneviku "O2" süžee käivitub 1939. aasta augusti lõpupäevil. Kohe-kohe on puhkemas Teine maailmasõda ja just nendel kriitilistel hetkedel langeb Eesti nõukogudevastase luure juht salamõrva ohvriks. Peagi selgub, et meie luure ridades tegutseb äraandja. Reeturi tabamine tehakse ülesandeks luureohvitser Feliks Kangurile (Priit Võigemast) ja algab pingeline kassi-hiire mäng. Samal ajal jõuab luureteenistusteni info, et Stalin ja Hitler on sõlminud tervet Euroopat ja ühtlasi ka Eestit puudutava salakokkuleppe. Olukorda ei muuda lihtsamaks ka Feliksit painav saladus, mille keskmes on kahe aasta tagune kirglik armusuhe poolatar Maria Dubrawskaga (Läti näitlejatar Agnese Cīrule).

"O2" jõuab kinoekraanidele 2020. aasta sügisel.