Hybrid Minds artistinime taga seisavad produtsendid Josh White ja Matthew Lowe. Ühisest kirest muusika vastu aastal alguse saanud koostöö tipnes 2012. aastal esimese eduka singliga „Lost,“ millele järgnes aasta hiljem „Meant To Be.“ Singlitega tõestasid muusikud
end kui väga tugevaid produtsente ja paistsid juba karjääri alguses silma kui paljulubavad uustulijad bassimuusika. Nende singlid äratasid tähelepanu mitmetes trummi ja bassi leibelites, Hybrid Minds on aastate jooksul enda muusikat avaldanud teiste seas UKF, Liquicity ja Spreadheadi plaadifirmade kaudu.

Hybrid Minds on tuntud detailselt läbimõeldud esinemiste poolest, kus pannakse rõhku nii muusikale kui tehnilisele produktsioonile. Viimase poolest on tuntud ka täna õhtul muusikuid võõrustav Grind peosari. Kuigi praegu esitavad White ja Lowe muusikat kaasaegse tehnoloogia
abil, alustasid mõlemad muusika mängimist vinüülimängijate peal, mis muutis nad lugude miksimises eriti osavaks ning mida peetakse suureks trumbiks just nende esinemistel.

Olgugi, et Hybrid Minds esindab liqui trummi ja bassi koolkonda, pole kollektiivi liikmed end kunagi žanriliselt piiritlenud - nende loomingus võib kuulda elemente nii klassikalisest muusikat kui tantsupõranda hümnidest. Oluline on vaid, et säiliks neile omane karakter ja kaasahaarav biit.

Hybrid Minds on välja andnud ühtekokku kolm täispikka albumit ning hulganisti singleid, remikse ja EP-sid. Nende viimane, 2017. aastal välja antud album „Elements“ pälvis samal aastal Drum & Bass Arena Awards auhinnagalal aasta albumi nominatsiooni. Olgugi, et Hybrid
Minds tähistab tänavu seitsmendat tegutsemisaastat ja on üles astunud kõikjal üle ilma, ennustavad muusikakriitikud neile veelgi kõrgemat tähelendu.

Hybrid Minds esineb täna, 9. augustil Tallinnas, klubis Hollywood toimuval Grindi peol. Lisaks astuvad üles peosarja residendid MHKL & Jozels, Coverk x Byte ning Imaginary Friends. Pileteid alates hinnaga 10 € on võimalik soetada kohapealt. Lisainfo leiab Facebookist.