The Beatlesite 1969. aastal avaldatud albumi "Abbey Road" kaanepilt tehti täpselt 08.08.1969. 50 aastat vanal pildil paistab meestest veidi eemal seismas üksik härra, kes käed puusas kaamera poole vaatab. Selgub, et tegu on meesterahvaga, kes veidrat olukorda väga selgelt mäletas, kuid isegi enda lapsi selles veenma pidi, vahendab Mirror.

Pruuni jaki ja valge särgiga mees leiti üles aastaid hiljem, peale seda kui mitmed olid väitnud end pildil olevat. Tänaseks on kindel, et Ameerikast pärit Paul Cole, kes tänaval naist ootas, jäi legendaarsele klõpsule täiest tahtmatult.

Cole meenutas, kuidas ta tol päeval naisele teatas, et ei viitsi temaga enam muuseumites käia ning otsustas lihtsalt tänavale jääda, et väljas toimuvat näha.

Turistina linna külastanud Cole teadis selgelt hetke, mil märkas, et neli meest üle tee kõnnivad ja üks suisa paljajalu on. "Ma vaatasin lihtsalt juhtumisi sinna ja nägin neid mehi üle tee kõndimas, nagu rida parte. Ma nimetasin neid kari totakateks, sest nad olid tolle aja kohta pigem omapärase välimusega. Sa ei kõnni ju Londonis paljaste jalgadega ringi," rääkis Cole, kes kõrval seisvas autos olnud meesterahvaga juttu puhus.

Hiljem end albumi kaanelt leidnud härra oli šokeeritud. "Ma nägin seda albumit ja tundsin end kohe ära. Mul oli uus jakk ja olin äsja ostnud uued prillid. Ma ütlesin lastele, et nad luubi võtaks, sest siis näevad mind."

Cole suri 2008. aastal 98-aastasena.