Hein tunnistas "Ringvaatele", et eriti skeptilise suhtumise tõi kaasa teadmatus, mida "Talve" film endast kujutada võib. "No sa ju ei tea. Ma tean Kruusementi ja mis tema teeb, aga ma ei tea mitte midagi muud ja tahtsin kõike enne lugeda." Ka režissöör Ergo Kuld tõdeb, et Heinale helistades läks isegi tema hääl värisema.

Kuigi avalikkusele kangastub Heina näoga Raja Teele peaaegu, et kohe, siis näitlejanna ise tunnistab, et Teelet endast taas üles leida ei ole nii kerge. Sellega on võttemeeskond talle igati toeks olnud. "Tahaksin öelda, et see on imeline grupp. Siin on imelised inimesed ja on rahu, pinget ja närvilisust ei ole. Kõik inimesed toetavad üksteist ja noorte näitlejatega, kes mu vastas on, on nii tore. Nad on nii andekad ning aitavad ja toetavad mind. Ma ei arvanud midagi enne kui siia tulin, aga mul on juba pooleteise päeva järel hästi suur rõõm," tõdeb Hein.

Näitlejanna kinnitab, et kuigi Teele on "Talves" veidi avatum, siis armastatud iseloomujooned on siiski olemas. "Ma ütleksin seda, et mehed on andnud Teelele natuke rohkem avaneda. Kuraasi on loomulikult, aga on kõike muud ka. Ja selle eest ma olen hästi tänulik."

Filmis näeb lisaks Teelel ka Kiirt, Lestat ja Imelikku.

Vanu võttepaiku filmis kahjuks ei näe. "Siin on nende vanade võttepaikadega, et kas on juba sellises seisus, et ei ole võimalik kasutada või kuidagi ei ühti kontseptsiooniga."