Lindsay Lohan. Ilmselt mäletavad paljud, milline väike armas tüdrukutirts oli ta 1998. aastal linastunud filmis „Nagu kaks tilka vett" („Parent Trap"). Samuti suutis ta 2004. aastal ilmunud filmis „Õelad tüdrukud" („Mean Girls") kõva näitlejatöö ära teha. Nüüd on temast saanud aga probleemsete lapsstaaride klišee musternäide. Lindsay Lohanile on tuttavad erinevad võõrutusravikliinikud ja arestimajad. Ta on korduvalt lubanud, et parandab end. Vaatamata sellele on ta sattunud ikka ja jälle pahandustesse ning teda on saatnud üks skandaal teise järel. Viimastel aastatel aga tundub, et Lindsay on end tõsiselt kätte võtnud ja talle on hakatud pakkuma jälle mõnesid filmirolle. Igal juhul hoiame talle pöialt.

Lindsay Lohan

Isiah Washington. Kui oled või oled kunagi olnud „Grey anatoomia" („Grey's Anatomy") fänn, siis mäletad kindlasti sarmika olemisega dr. Burke'i. Sellise mulje võis ta jätta aga sarjas. Selle tegemise ajal oli ta sarja tegijatele ja kaasnäitlejatele aga üks paras peavalu. Räägitakse, et asi olevat isegi nii kaugele läinud, et Washington hakkas kaasnäitlejaid sõimama, tegi rassistlikke ja homofoobseid kommentaare. Seepeale sai mees sarjast kinga. Washingtoni enda sõnul on tagant järele tal aga sarjast sule sappa saamise üle hea meel, sest nüüd on tal aega tegeleda ka muude asjadega.

Isiah Washington

Mel Gibson on filmimaailmas teinud nii mõndagi. Näiteks lisaks näitlemisele on ta olnud ka režissöör. Tema hiilgeaeg sai läbi aga 1990ndate alguses. Näiteks 1991. aastal andis ta ühele Hispaania väljaandele intervjuu ja tegi mitmeid homofoobseid kommentaare. 15 aastat hiljem jäi Gibson purjus peaga sõitmisega vahele. Kuna mehe kinni nabinud politseinik oli aga juut, siis hakkas Gibson talle ebaviisakaid kommentaare tegema ja teda sõimama.

Mel Gibson

Macaulary Culkin

"Üksinda kodus" staar on lausa omaette nähtus. Lapsnäitlejana edu saavutanud Culkin ei suutnud sama teha hiljem. Ta kehastas Kevinit kahes "Üksinda kodus" filmis ning lõi kaasa sellistes tuntud filmides, nagu "Uncle Buck" (1989), "My Girl" (1991), "The Good Son" (1993), "The Pagemaster" (1994) ja "Richie Rich" (1994), kuid Culkin jäigi Hollywoodi silmis lapsnäitlejaks ning suureks kasvades ei soovinud teda enam keegi palgata. 9 aastat pärast "Richie Richi" linastus "Party Monster" (2003), mis kustutas igasuguse ettekujutuse Culkinist kui lapsnäitlejast, kuid see teda ei päästnud. Vahepeal end erinevate mõjuainete maailma kaotanud Culkin on aga taaskord väga noorusliku ja terve ilmega välja ilmunud ja lausa nõuaks rolli, mis tõestaks maailmale, et polnud kõigest nunnu nägu.

Macaulay Culkin