"Me ehitame oma unistuste kodu ja lõpuks kolime me ka kokku sama katuse alla, et seal siis igavesti koos elada," rääkis 33-aastane näitlejanna E! News'ile.

"Meil on väga ebatraditsiooniline abielu, kas teate. Meil on erinevad asukohad, kus me suurema osa oma ajast veedame. Me ei ole iga päev koos," selgitas naine. Ta lisas veel, et tema jaoks on vähese "distantsi" hoidmine suhtes oluline.

Samuti avaldas Kaley, et abikaasaga on neil sotsiaalmeedias "naljatlevalt noriv" düünamika, mida ta armastab. "Kui te tahate Instagramis üksteist häbistada, siis tehke seda," naeris näitlejanna. "See teeb elu eriti lõbusaks. Karlile väga meeldivad tema enda Instagrami postitused. Ta on iseenda suurima fänn."

Eelmisel aastal tunnistas Kaley ka, et soovib tulevikus lapsi saada. "Ma ei ole veel päris sealmaal, kuid ma tean, et jõuan sinna, sest ma armastan lapsi," rääkis ta Entertainment Tonightile. "Hetkel olen ma töömesilane - mu karjäär on fookuses, samuti mu abikaasa. Aga sellegipoolest, me armastame lapsi ja me armastame ka loomi - meil on lausa ettenähtud laste saamine."

Paarike abiellus 2018. aasta juunis Lõuna-Californias.