Nii Patrick J. Adams kui ka Meghan Markle olid mõlemad sarja "Pintsaklipslased" esimesed seitse hooaega peaosalised. Aga kui Markle hakkas prints Harryga kurameerima ja Adams tahtis uusi asju proovida, kirjutati mõlemad sarjast välja - ekraanil mängisid Adams ja Markle armunud tuvikesi Mike Rossi ja Rachel Zane'i, kes abiellusid ja kolisid teise Ameerika otsa Seattles'isse seitsmenda hooaja lõpus.

Nüüd on aga Adams nõustunud finaalhooajas tegema külalisesinemise, kuid tema romantiline partner, keda kehastas siis Meghan Markle, ekraanile ei naase.

Adams aga avaldas intervjuus Entertainment Tonightiga, kuidas sari Meghani karakterit süžees elus hoiavad ja kinnitab, et sarjas on tal ka finaalhooajas oluline roll.

"Mike'i jaoks on see lihtsalt reis New Yorki," selgitab 37-aastane näitleja. "Ta on Seattle's, Mike ja Rachel ehitavad üheskoos seal oma unistuste elu ning kõlab, nagu tal läheks hästi."

Kolmapäeval linastus sarja "Pintsaklipslased" üheksanda hooaja viies osa. Kui esimesel neljal on Donna Paulsen (Sarah Rafferty) teinud paar-kolm telefonikõnet heale sõbrannale Rachel Zane’ile, siis on kõik need kõned läinud otse sõnumitesse. Rachel Zane'i häält ega nägu sarjas näha pole olnud.

Adams aga kinnitas, et Meghani häält on sarja finaalhooajas peagi ka kuulda. "Oodata on telefonikõnesid Racheliga, mis on tunnustuseks sellele, et naine on ikka seal ja osa sarjast." Nii Patrick J. Adams kui sarja looja Aaron Korsh sõnasid, et Sussexi hertsoginna karakterit näeb meenutusklippides ja temaga räägitakse telefonis. Seega on Meghan Markle'l sarjas siiani oma roll, kuigi mitte enam nii suures mahus kui fännid lootsid.