Kuninglike ekspert selgitab, et Kate Middletoni ja prints Williamit üllatas tegelikult hoopis see kiirus, millega prints Harry oma suhet edasi viis, vahendab Fox News.

Meghan Markle ja prints Harry tutvusid 2016. aasta juulis ning teatasid oma kihlusest 2017. aasta novembris. Paar abiellus 2018. aasta mais.

"See oli kõik nii kiire, et Williamil ja Kate'il ei olnud hetkegi, et Meghan Markle'it tundma õppida, sest Harry oli temaga äsja tuttavaks saanud," selgitab ekspert Ingrid Seward.

Seward toob välja, et sellises olukorras on perekonna tõrjuv suhtumine täiesti loogiline. "Muidugi William ja Kate mõtlesid, et ta on varem abielus olnud ja Harryst vanem, loodame, et ta ikka teeb Harry rõõmsaks."

Ekspert Emily Andrews selgitab, et oma mõju avaldas ka Harry ootamatu käitumine. Väidetavalt sai prints venna peale kurjaks, et ta suhet ei toeta. "Mitmed sõbrad rääkisid mulle, et ta läks mõtlematuks. Ta ütles, et teised üritavad suhet rikkuda enne kui see veel alatagi on jõudnud."

Ka asjatundja Kate Nicholl toob välja, et just sel hetkel vendade läbisaamine muutus. "Seal oli muutus ja seda põhjustas suuresti Harry tõrjuv suhtumine venna vastu. Harry toetas Williamit igati Kate'i suhtes ja tundis end reedetuna, et vend 100% tema ja Meghani suhte poolt ei olnud."

Prints William ja hertsoginna Kate olid suhtes ligi 7 aastat enne kui abielluda otsustasid.