Kui oled Elisa kasutaja


1. "Mehed"

Eksklusiivselt ainult Elisa Elamuse videolaenutusest saab nüüd nautida tuliuut Eesti komöödiat “Mehed”! Filmis löövad lisaks peaosalistele Tiit Sukale, Margus Pranglile ning Veikko Täärile kaasa veel paljud teised tuntud eesti näitlejad nagu Andrus Vaarik, Piret Laurimaa, Mihkel Vendel, Tõnis Niinemets, Ursula Ratasepp-Oja, Carmen Mikiver, Eva Püssa ja paljud teised.

Kolm sõpra – Tiit, Margus ja Veikko otsustavad ühel päeval sõita koos Tallinnast kaugele Harakasaarele, sest Veikkol vajab seal lahendamist üks probleem. Tiit, kes pole sellisest maalapist varem kuulnudki, otsustab põgenemisega üles näidata mässumeelsust, sest noor lavastaja sunnib teda Draamateatris 40-selt Romeot mängima. Margus omakorda on tüdinenud turvalise pereelu rutiinist, milles pole enam midagi, mis erutaks või üllataks. Nii algabki kolme mehe sekeldusterikas teekond läbi kauni suvise Lääne-Eesti. Omamoodi päästemissioonina alanud retkest saab südamlik seiklus, mis toob eneseiroonia kaitsekihi alt välja kõik selle, millega salamisi ligi hiiliv keskiga mehed täitnud on. Kuna jagatud mure olevat pool muret, siis läheb teel olles suuremaks jagamiseks.

2. "Miks me tahame luua?”

Videolaenutusest leiab uute filmide kaustast ka huvitava dokumentaalfilmi nimega “Miks me tahame luua?”. Saksa filmitegija Hermann Vaske käis 30 aastat maailmas ringi, kaamera näpus, ja küsis kuulsatelt loojatelt üheainsa küsimuse: „Miks nad tahavad midagi luua?“. Nagu arvata, saab režissöör nii palju erinevaid vastuseid kui on erinevaid isiksusi. Tema 50 intervjueeritavat, sh David Bowie, Ai Weiwei, Björk, Wim Wenders, Philippe Stark, Yoko Ono, David Lynch, Nobuyoshi Araki, Quentin Tarantino, Bono, Nick Cave, Stephen Hawking, Dalai Lama, Marina Abramović, Vivienne Westwood, Takeshi Kitano ja paljud teised, olid sellele pealtnäha naiivsele ja rumalale küsimusele vastates raskustes. Kuid tõepoolest – kui Einstein tahtis teada, miks Jumal lõi maailma, siis võime julgelt arutleda, mis vägi sunnib inimesi midagi looma.

3. "Vanad võrukaelad"

Film “Vanad võrukaelad” on lugu kolmest vanemast härrasmehest, kes on olnud sõbrad juba väga pikka aega, kuigi nende iseloomud on vägagi erinevad. Tegu on meeleoluka komöödiaga, mis on mugandatud raamatukaupluste fenomenist – kokku on seda raamatut müüdud üks miljon eksemplari ainuüksi Prantsusmaal ning see on tõlgitud kuude keelde. Lapsepõlvesõbrad Pierrot, Mimile ja Antoine on kõik loomuselt agarad, isepäised ja jonnakad. Enne kui Antoine’i naine teise ilma suundus, jättis ta mehele paljastusi täis hüvastijätukirja . Vihast sõgedana haarab Antoine oma vintpüssi, lonkab autosse ja suundub Toscana poole: kättemaksuks pole kunagi liiga hilja! Pierre ja Mimine üritavad igati takistada teda tegemast oma elu suurimat prohmakat ning kihutavad talle teise autoga järele. Neid aitab ka Sophie, Antoine’i viimase peal rase lapselaps, kes on oma vanaemalt pärinud armasa ekstsentrilisuse.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Kolm Oscarit võitnud filmi aluseks on tõeline sõprus, mis 1960. aastate alguses rassi, klassi ja ühiskondlikke norme eiras. Bronxist Itaalia-Ameerika naabruskonnast pärit väljaviskaja Tony Lip (Mortensen) palgatakse Manhattanilt lõunaosariikidesse kontserttuurile suunduva tipptasemel mustanahalise pianist dr. Don Shirley (Ali) autojuhiks.

Teekonnal tuleb neil sõltuda “Rohelisest raamatust”, et jõuda vähestesse kohtadesse, mis olid afroameeriklastele ohutud. Seistes silmitsi rassismi, ohu, samuti ootamatu inimlikkuse ja naljaga, on nad sunnitud ellujäämiseks ja elu põnevaimal rännakul edu saavutamiseks oma erimeelsused kõrvale heitma.

„Power Rangerid” on lugu viiest tavalisest keskkoolinoorest, kes peavad oma väikest kodulinna Angel Grove’i ja kogu maailma ähvardavate tulnukate rünnaku ära hoidmiseks kellekski tavatuks muutuma. Väljavalitud kangelased avastavad peatselt, et vaid nemad suudavad planeedi päästa. Selleks aga peavad nad tavaelu mured seljatama ja ühiselt Power Rangerid olema, enne kui on liiga hilja.

Nad on universumi kõige paremini hoitud saladus. K (Tommy Lee Jones) ja J (Will Smith) töötavad salajase organisatsiooni heaks, mille ülesandeks on jälgida tulnukate tegutsemist maal. Uurides rida kolmanda astme lähikontakte, satuvad nad jälile planeetidevahelise terroristi salaplaanile tappa kahe galaktika suursaadikud ajal, mil need New Yorgis läbirääkimistel viibivad. K ja J on planeedi viimane lootus, et niimoodi ei juhtuks. Nad on Mehed Mustas, kes kaitsevad Maad universumi saasta eest.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Vooruslikud vaimulikud“ ("The Righteous Gemstones“)

Uue seriaali esimene osa on kättesaadav Telia HBO keskkonnas ning uued episoodid lisanduvad iganädalaselt.

2. WTA New Haven tenniseturniiri mängude otseülekanded Telia LIVE kanalis

Täpsem ajakava on nähtav kanali telekavas.

3. "Perekond“ ("Family“)


4. "Kõik on tõsi“ ("All Is True“)

5. "Showkoerad“

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Mindhunter" - 2. hooaeg


2. "The Interview"

3. "The Family"

4. "Otherhood"

5. "Beats"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "The Boys"


2. "The Terror"

3. "Fleabag"

4. "Downton Abbey"

5. "Crisis in Six Scenes"