Mitte kõik meist ei saa kindlalt väita, et riided, millega 22 aastat tagasi suurepärased välja nägime, ka praegu selga istuvad. Anderson väidab, et ei suuda venivat trikood mitte ainult selga ajada, vaid näeb selles veel nii suurepärane välja, et saab kaasadele meelehead valmistada, vahendab Fox News.

"Ma vahel lähen neile sellega dušši alla või hüppan läbimärjana sülle," tunnistas 52-aastane Anderson legendaarsest trikoost antud intervjuus.

Anderson meenutab, et sarja osalejatele valmistati spetsiaalselt nende kehale vastavad trikood, kuid tema oma tuli liiga väike, mistõttu pidi seda oma kehale parajaks kohandama.

"Mõned inimesed toovad mulle suuri trikoosid, et ma neile autogramme annaks. Ma lihtsalt vastan, et minu trikoo oli väike ja lihtsalt venis ning kiskus mu kehal."

Oma trikoost on rääkinud ka Carmen Electra, kes tunnistab, et ei kanna seda enam, kuid näitab seda kodus meeleldi. Ka külalistel tekkivad küsimused on alati väga teretulnud. "Minu oma on kodus raamitud ja kui inimesed külla tulevad, lähevad väga elevile."