Meghan Markle ja prints Harry, kes on avalikkuse ees tihti loodust säästvama elustiili olulisusest rääkinud, ajasid kuningliku pere fännid eralennukiga täiesti endast välja, vahendab Daily Mail. Paari süüdistati looduse reostamises ja enda sõnadele vastupidiselt käitumises.

Nüüd nähti printsi venda, prints Williamit, ja Kate Middletoni väljumas tavaklassi lennult. Paari ja nende lastega samas lennukis istunud naisterahvas tunnistas, et keegi ei teadnud, et nad seal viibivad. "Perekond istus kõige ees. Ma lendan seda liini koguaeg ja me ei märganud midagi. Keegi ei teadnud, et nad ka sellel lennul on. Hiljem sain aru, et Kate'i ema istus minust mõned read ees pool."

Kuninglike ekspert Robert Jobson rõhutab, et selline käitumine tõestab, et kuninglikel ei ole mingeid vabandusi tavalendude vältimiseks. "Nädala alguses räägiti palju lollusi sellest, kuidas Meghan Markle ja prints Harry peavad kasutama eralennukeid turvalisuse tõttu. Kuninglik pere on odavaid lende kasutanud aastaid. Printsess Diana tegi seda eriti tihti. William ja Kate tavalennul tõestavad, et seda on täiesti vabalt võimalik teha. Lennul ei olnud mingeid probleeme ja kui ka oli, siis selleks olid neil oma turvatöötajad."

"Selline teguviis oli avalikkusele hea. Nad saavad näha troonipärijat ja ta lapsi ning kui nemad saavad tavalennul hakkama, siis kindlasti saavad ka Meghan ja Harry."