Nädala esimesel poolel selgus, et kuigi Hemsworthi ja Cyrusi lahutus oli esialgu vaid paus, siis näitleja otsustas ikkagi asja ametlikuks teha. Mitmed allikad väitsid, et lahutuse põhjuseks on Cyrusi kirglik õrnutsemine Kaitlynn Carteriga. Lauljanna ise on raudselt kindel, et süütud suudlused ei puutu üldse asjasse, vahendab Fox News.

Et kõige kiiremini jälgijateni jõuda otsustas popstaar oma seisukoha ja tõelised tunded sotsiaalmeediasse riputada. Sarja säutsudega, mida ta kiirelt Twitterisse postitas, andis Cyrus teada, et ei lase ennast süüdistada asjades, millega üldse kokku pole puutunud.

"Ma olen leppinud sellega, et eluga, mille ma valinud olen, pean oma fännidele, keda armastan, olema täielikult avatud ja läbipaistev 100% ajast. Mida ma ei kavatse taluda on väited, et ma valetan mingi kuritöö varjamiseks. Mul pole midagi varjata," alustas Cyrus selgitust.

Mitmes järjestikuses ja lühida sõnumiga säutsus tõi Cyrus välja kõik skandaalid, millega avalikkust korralikult kõigutanud on. "Ma olen eksperimenteerinud narkoga, alasti laulnud ja mind on hotellist välja visatud," olid vaid osa kogu loetelust.

"Tõde on see, et kui mina ja Liam ära leppisime, siis ma tõesti mõtlesin seda ja tõesti olin pühendunud. Siin EI OLE mingeid saladusi, mida paljastada. Ma olen igast oma kogemusest õppinud. Ma ei ole ideaalne ja ma ei tahagi olla, see on igav. Ma olen teie kõigi ees üles kasvanud, kuid kõige tähtsam on, et ma olen üles kasvanud."

"Võin tunnistada paljusid asju, kuid keeldun tunnistamast, et mu abielu lõppes petmise tõttu. Mina ja Liam oleme olnud koos ligi 10 aastat. Ma olen seda ka enne öelnud ning see jääb tõeseks, ma armastan Liamit ja jään alatiseks armastama."

Cyrus tunnistab, et abielu oli vaja lõpetada vaid selleks, et oma endine elu selja taha jätta. "Ma olen õnnelikum ja tervislikum kui ma kunagi varem oma elus olnud olen."

Lauljanna ja Hemsworth nimetasid ametlikus teadaandes oma lahutuse põhjuseks "kokkusobimatud erimeelsused". Paar abiellus 2018. aasta detsembris.