Mitu eelnevat suve on nimelt Rootsi kunginglik perekond kogunend Ölandi saarel asuvasse Sollindeni paleesse ning lasknud seal teha foto kogu perekonnast. Tavaliselt on foto tehtud juulikuus ning seal on olnud peal kogu perekond, vahendab Iltalehti.

Siin näiteks fotod aastatest 2014, 2016 ja 2017:


Kuningliku pere suurte fännide meelehärmiks pole aga tänavu juba teist suve siniverelistest suvepilti kuskil avaldatud. Eriti sooviks suur osa rootslastest võrrelda, et kui suureks on pere kõige pisemad kasvanud ja sellised iga-aastased perepildid on seni selleks hea võimalus olnud.

2018. aasta suvel avaldati küll video, milles figureerisid kuningas Carl XVI Gustaf, kuninganna Silvia, kroonprintsess Victoria, prints Daniel ning pisikene printsess Estelle ja prints Oscar, kuid kogu perest kuskil visuaalset materjali ametlikult ei olnud. Kuna sel suvel pidas perekond printsess Victoria sünnipäeva justnimelt Ölandil ja kokku tuli terve suguvõsa, siis tekitab tänavu sellise ametliku ühispildi mittetegemine eriti küsimusi.

"Me otsustasime sel aastal hoopis teha pildid perekondadest eraldi ja need on avaldatud ka kuningakoja kodulehel ning Instagramis kogu suve jooksul," põhjendas kuningakoja kommunikatsioonijuht Margareta Thorgren Rootsi meediale.

Tõsi, seni on avaldanud oma perest ja lastest fotosid prints Carl Philip, aga näiteks printsess Madeleine pole avaldanud sotsiaalmeedias sel suvel ühtegi pilti enda lastest.

Prints Carl Philipi pere pilt tema instagramis, mis avaldatud sel suvel:


Rootsi väljaande Svensk Damtidning toimetaja arutles, et kogu sellise suure pere pildistamine võib-olla päris aeganõudev ja vaevarikas protsess. Eriti, kuna peres on nüüd palju väga noori lapsi, kes sugulaste ja kogu suvemöllu tõttu ei suuda suure tõenäosusega keskenduda ning neid ühiselt kaamerasse vaatama saamine võib-olla äärmiselt keeruline, kui mitte võimatu.