1. Justin Timberlake ja Britney Spears

2000. aastal rõõmustasid fänne popimaailma tõusvad kuningas ja kuninganna, kes galaõhtule romantiliselt koos kohale tulid. Paar läks lahku 2002. aastal.

2. Selena Gomez ja Justin Bieber

2017. aasta lõpus lahku läinud paar oli kokku ja lahku suhtes kuus aastat. Pildil on paar 2011. aastal toimunud MTV auhindade jagamisel.

3. Katy Perry ja Riff Raff

2014. aastal vihjasid segased kuulujutud Katy Perry ja Riff Raffi suhtele. Paar ilmus samal aastal koos ka auhindade jagamisele.

4. Taylor Swift ja Joe Jonas

2008. aasta suvel sai alguse lühike Taylor Swifti ja Joe Jonasi armulugu, mis lõppes juba 3 kuud hiljem oktoobris. Töö kiire, kui korralik. Vaid kolme kuu sisse mahtus ka MTV auhindade jagamine, mida nad koos ülejäänud Jonas Brothersite liikmetega külastasid.

Swift, kes on tuntud oma ekside laulu panemisega, on hiljem ka Jonasi ees vabandanud, et nooruse lolluses endist kallimat nii kurjalt hurjutas.

5. Nick Jonas ja Olivia Culpo

Laulja Nick Jonas ja modell Olivia Culpo olid koos kaks aastat kuni 2015. aastal oma suhte lõpetasid. Enne lahku minemist jõudis paar veel 2014. aastal ka auhindade jagamisel käia.

6. Iggy Azalea ja Nick Young

Naissoost räppar Iggy Azalea ja ta kunagine kallim Nick Young käisid koos auhindade galal 2014. aastal. Aasta hiljem paar ka kihlus, kuid 2016. aastal otsustati siiski oma teed minna.

7. Kanye West ja Ambre Rose

Skandaalne räppar Kanye West käis oma endise kaasa Ambre Rose'iga punasel vaibal 2009. aastal. Aasta hiljem lahutati oma kaks aastat kestnud suhe. 2009. aasta galaõhtu on ajalukku läinud ka skandaalse vahejuhtumiga, mil Kanye West lavale jooksis, Taylor Swiftilt mikrofoni võttis ja hoopis Beyonce loomingut kiitma hakkas.

8. Kristen Dunst ja Orlando Bloom

Filmist "Ämblikmees" tuntust kogunud näitlejanna Kirsten Dunst ja Hollywoodi hurmur Orlando Bloom särasid koos filmis "Elizabethtown". Hiljem mahtus tihedasse graafikusse ka punane vaip, kus vaid aastakese kestnud suhe ajalukku jäädvustada jõuti.

Enne, kui Parker oma senini 20 aastat kestnud abiellu Matthew Broderickiga jõudis astuda, oli ta kuumas suhtes "Avengersite" staariga. Paar oli koos 1984-1991. Käidi ka 1990. aastal toimunud galaõhtul.

10. Cher ja Richie Sambora

Popikoon ja endine Bon Jovi kitarrist läksid koos punasele vaibale 1989. aastal, mil suhe veel värske ja kuum oli. Palav armastus lõppes aasta hiljem.

Allikas: Fox News.