2. septembril saavad sügishooaja avapaugu televaatajatele tuttavad "Reporter" ja "Õhtu!". Viimase saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool ütlesid esitlusel, et sel hooajal üritavad nad rohkem vaatajatega suhelda ning neid kaasata. Näiteks võib igaõhtuse šou saatejuhte näha erinevates ametites, mida on välja valinud just televaatajad.

Talvel ootamatult Kanal 2 siirdunud Katrin Lust jätkab "Kuuuurijaga", kuid temal on varuks ka hoopis teised projektid. Kui varem kuulutati välja, et Lust teeb saadet naismõrtsukatest, siis täna rääkis saatejuht ka oma uuest dokumentaalsaatest, mis räägib Eesti maapõues peidust olevatest maavaradest, mis võiksid meie riigi väga rikkaks teha. Lusti hinnangul võiks iga eestlane olla juba miljonär.

Roald Johannson ei jätka enam "Roaldi nädalaga", kuid tema uueks projektiks on "Roaldi retked". Saade viib armastatud saatejuhi erinevatesse maailma nurkadesse, kuhu on end sisse seadnud eestlased, kes kunagi otsustanud kodumaa tolmu jalge alt pühkida.

Samuti esitleti esmakordselt Kanal 2 uut realityšoud algajatest sotsiaalmeedia mõjutajatest, kes uue saatesarja käigus tahavad saada uueks kuumaks suunamudijaks.