Kui hertsog ja hertsoginna kohtusid elas Harry Kensingtoni palees väikeses kahetoalises korteris. Sinna kolis sisse ka Meghan ning vahetult enne pisipoja Archie sündi pidi kasvav perekond otsima uut elukohta. Kuna kõik tähtsamad paleed ja hooned kuuluvad Elizabeth ll, siis tuleb monarhi käest luba küsida, kui keegi soovib elukohta muuta.

Meghan ja Harry olid oma silma peale pannud Windsori lossile, mis on kuninganna lemmikreisdents ning kus kogu kuninglik perekond koguneb jõuludeks. Kuigi antud lossis oli ka vabu tube, siis keeldus Elizabeth oma pojapoja perekonnale neid andmast.

"Windsori lossis on mõned tühjad toad ja korterid, mis võisid olla Sussexite huviorbiidis. Lossi ümbritsevatel aladel on ka muid hooneid, mis võisid neile meeldida," kirjeldab situatsiooni kuningliku perekonna ekspert Hugo Vickers. Tema andmetel arvas kuninganna, et poleks täielikult kohane, et noor perekond sinna kolib.

Seetõttu kolisid Meghan ja Harry Frogmore'i, kus nad hakkasid kohe tegema suuri renoveerimistöid, mis läksid maksma kokku 2,4 miljonit naela.