Järgmisel suvel toimuv pulm võib kindlasti hertsogi ja hertsoginna päeva veidi ebamugavust tuua, vahendab Mirror. Nimelt on mõlemad kutsutud Harry endise kallima Cressida Bonasi pulma.

Modelli ja näitlejana tuntud Bonas teatas sotsiaalmeedias, et abiellub printsi nimekaimu Harry Wentworth-Stanleyga, kellega oli koos ka enne prints Harryga tekkinud romantikat. Kaunitari õnnitles rõõmsa sõnumi puhul ka Kate Middletoni vend James Middleton.

Kuninglike ekspert Adam Helliker leiab, et pruutpaar kutsub kindlasti ka kuninglikud pulma, sest Harry ja ta endine kallim saavad senini suurepäraselt läbi.

"Jah, Harry läheb kindlasti, sest ta on Cressidaga siiani väga heades suhetes. Naine ei ole kunagi avalikult nende suhet ka kommenteerinud."

Samal seisukohal on ka pruutpaarile lähedane allikas. "Kutseid ei ole veel välja saadetud, aga olen kuulnud, et Harry ja Meghan on oodatud."

Prints Harry ja Cressida suhe sai alguse 2012. aastal, kuid paari armastus sai kiirelt läbi, kui kuninglik koos karja naistega paljalt Las Vegases pildile jäi.

Afghanistanis teenides hoidis prints silmarõõmuga tihedat suhtlust ning oma tunded leiti taas üles 2013. aastal. Harry ja Bonasit nähti seejärel koos üksikutel kuninglikel sündmustel, kuid juba 2014. aastal viidi teed teineteisest siiski lahku.

Endine kallim külastas ka prints Harry ja Meghan Markle'i pulma.