Lisaks Bixlerile on staari ebameeldiva seksuaalse käitumise kohta teinud märkuseid veel mitmed naisterahvad. 2016. ja 2017. aastal jõudsid juhtumid ja politseisse, vahendab Fox News.

Mastersoni, kes kõiki süüdistusi mitmeid kordi eitanud on ning keda ka tugeva saientoloogia pooldajana teatakse, käitumine on praegu käimasoleva uurimise keskmes.

Süüdistajad on võitlusse asunud ka saientoloogia kiriku vastu, väitega, et kirik on teinud kõik, et näitleja kuritegelikke kombeid varjata.

Endine modell Bixler oli Mastersoniga suhtes 1996. kuni 2001. aastani. Ta meenutas, et käis näitlejaga õhtustamas ning kaotas peale 1 klaasi veini täielikult teadvuse. Eelmisel õhtul toimunust kuulis ta alles hommikul, mil kalgi olekuga Masterson talle ise kõik ära rääkis.

"Viimane asi, mida mäletan, on restoranis laua tagant tõusmine, et koju minna. Järgmisel hommikul ärkasin ja mu kukal valutas, mõtlesin, et kukkusin. Ma ei mõistnud kus ma olen ja hakkasin alumisele korrusele minema, kus ta oma laua taga istus. Küsisin, et mis juhtus ja ta lihtsalt itsitas. Kui ütlesin, et mul on valus, siis hakkas lihtsalt naerma ja ütles, et ta seksis minuga. Uurisin, et kas ma olin teadvusetu. Ta ütles, et jah."

2017. aastal teatas staar läbi kõneisiku, et on teadlik süüdistustest, millega Bixler teda ründab. "See oli keset 6 aastat kestnud suhet. Peale juhtumit jätkas Bixler veel pikalt tüdruksõbrana." Ka kirik on süüdistused tagasi lükanud.