Netflix avalikustas hiljuti koomiku Dave Chappelle'i etteastest tehtud salvestuse, milles Chapelle ka Michael Jacksonit ümbritsevast skandaalist rääkis, vahendab Celebrity Insider.

Mehe seisukohtadest oli mõista, et ta on tugevalt süüdistuste vastu ning ei usu, et popkuningas Wade Robsonile ja James Safechuckile midagi lubamatut tegi. "Ma ei usu neid lollakaid."

Jacksonit karmides tegudes süüdistanud Robson leiab, et Netflixi selline valik on andestamatu eksimus. Robsoni sõnul näitab see selgelt Netflixi suhtumist seksuaalsesse kuritavitamisesse. "Netlixi otsus Chapelle etteaste avalikustada on rõve, vastutustundetu ja andestamatu." Ta lisas, et sellise käitumisega on Netflixil vale sõnumi edastamises sama palju süüd kui Chapellel, kellele nad avalikult rääkimiseks platvormi tagasid.

Mõlemale Jacksoni süüdistajale lähedane allikas selgitas, et mehed tunnevad justkui Netflix meelega reklaamiks seksuaalset kuritarvitamist. "Nende silmis ütleb Netflix, et kui sa oled kuulsus on väikeste poiste kuritarvitamine väga okei."

Tegu ei ole esimese korraga, mil Chapelle oma etteastetega probleemidesse on sattunud. Varasemalt on koomikul probleeme olnud suunamudijatega, kes teda transfoobses käitumises süüdistasid.