Britney Spears hoiab kõikjal toitu

Pole enam saladus, et Spears on mitmel korral fotograafidele kiirtoidu nautimisega vahele jäänud, kuid selgub, et lauljannal on toiduga väga omapärane suhe. Popstaari majapidaja avalikustab, et staaril on kombeks oma jäägid kõikjale laiali jätta. Koristajad on tihti küpsiseid, kartuleid ja poolikult söödud burgereid ka lauljanna magamistoast leidnud, mõned neist lausa madratsi alt või linade vahelt.

Miley Cyrusil on terve loomaaed

Kuigi pole midagi halba selles, kui inimene kogu hingest loomi armastab, siis ei tasu unustada, et nad vajavad ka hoolitsust ja treenimist. Lauljanna töölised kirjeldavad, et Cyrusi kodus on kui loomaaed, kus kõik lemmikud teevad oma häda täpselt sinna, kuhu ise soovivad.

Taylor Swift on tulihingeline kassihull

Lauljannat sotsiaalmeedias jälgijaid ei üllata Swifti kassidest jagatud pildid. Naisel on kaks kassi, kes seriaalitegelastelt oma nimed Meredith Grey ja Olivia Benson on saanud. Selgub siiski, et Swifti armastus oma kasside vastu ulatub palju kaugemale. Väidetavalt on lauljannal kodus hunnik kassi piltidega pusasid, kruuse, maale, patju ja kõike muud, millele oma karvase lemmiku pildi saab panna.

Jessica Simpson jätab juuksepikendusi kõikjale

Üks kõige põhjus, miks Jessica Simpsonit tuntakse, on ta juuksepikendused. Mitte ainult need pikad veetlevad lokid, mida ta ise kannab, vaid ka need, mida ta müüb. Kahjuks on nii süütul hobil ka pahupool, vähemalt ta majapidaja silmis. Kaunitaril on komme nii oma kui ka müügiks mõeldud pikendusi üle terve maja laokile jätta.

Sandra Bullock hoiab kõik kinni

Kellele ei meeldiks Sandra Bullock? Ilmselt sellist inimest ei ole ja veel vähem on neid fotograafide seas. Hollywoodi staar aga ei soovi, et ta kodust ja perest pilti tehakse, mistõttu avaldab Bullocki kodus koristajana töötav allikas, et näitlejanna hoiab kõiki aknaid terve päeva kaetuna. Ilma päevavalguseta pole küll just eriti mugav, kuid privaatsus loeb ilmselt rohkem.

George Clooney kontrollib pidevalt alluvaid

Tõelise hurmurina tuntud George Clooney pole väidetavalt kodus päris sama inimene, mis ta kaamerate ees paistab. Clooneyde heaks töötavad allikad on avaldanud, et näitlejal on probleeme oma alluvatega suhtlemisel ning kontrollib pidevalt oma alkoholivarusid, et töötajaid lühikese paela otsas hoida.

Johnny Deppile meeldib kostüüme kanda

Enamike legendaarselt omamoodi tegelastele on näo andnud Johnny Depp. Selgub, et ka näitleja ise on oma rollidega väga rahul. Lähedase allika sõnul meeldib Deppile oma vanu kostüüme ka igapäevaselt kodus kanda.

Selena Gomez ajab kõik sassi

Juba lapsena maailmakuulsaks saanud Selena Gomezil jäi ilmselt see periood vahele, mil ta oma tuba peab koristama õppima. Endise assistendi sõnul on Gomezi toad lootusetult segamini. Väidetavalt võtab popstaaril vaid 24 tundi, et korras hotelliruum tundmatuseni segi ajada.

Ariana Grande tahab, et teda tassitaks

Kuigi Grande võib olla tänapäeva muusikatööstuse üks andekamaid lauljannasid, siis noor neiu on omale nime teinud ka vägagi diivaliku käitumisega. Lähedase allika sõnul on Grande kohati liigagi nõudlik ja kamandav ning alavääristab oma töötajaid. Üldiselt meeldib lauljannale, et teda koheldaks nagu printsessi. See tähendab, et ta nõuab oma töötajatelt ka enda tassimist. Kuigi Grande on ise seda eitanud, siis on hulgaliselt pilte, millel töötajaid, ihukaitsjad, mänedžer ja sõbrad teda tassivad.

Jennifer Lopez ei taha töötajatele maksta

Lauljanna Jennifer Lopezi iseloom on üsnagi omapärase kuulsuse kogunud. Sarnaselt Grandele teatakse ka Lopezt pigem diiva iseloomuga. Staari majapidaja avalikustab, et iseloom pole ainust mure, millega töölised Lopezi kodus võitlema peavad. Selgub, et lauljannal on komme ka väga vähe maksta.

Allikas: Monagiza