Kui oled Elisa kasutaja

1. "Üle noatera"

Elisa Elamuse Huubis on alates sellest nädalast vaadatav Elisa Eesti esimene originaalsari, dokumentaalfiktsioon "Üle noatera". Ajaloo kulgu võivad vahel pöörata väikesed asjad. Miks paljudest erinevatest tõenäosustest rakendus just see üks? Milline oleks olevik, kui käiku oleks läinud teine või kolmas tõenäosus? Need küsimused pakuvad alati huvi ning käivitavad inimeste fantaasiad. "Üle noatera" tuletab vaatajale meelde kuue erineva sündmuse tagamaad ja loob kõikide nende puhul alternatiivse ajaloo. Me nihutame mõtlemise piire ja anname vaatajale võimaluse hinnata, kuidas meil on läinud. Sarja autor on tippajakirjanik Rasmus Kagge.

2. “Meie”

Videolaenutusest leiab õuduspõneviku nimega “Meie”, mis on järgmine film Oscariga pärjatud stsenarist-lavastaja Jordan Peelil. Tema eelmine linateos “Kao ära” oli samuti nimelt õudusfilm ning võitis Oscari parima stsenaariumi eest. Müsteerium “Meie” algab sellega, kuidas üks kena armas mustanahaline perekond kahe lapsega sõidab Põhja-California idüllilisse rannakülla oma esivanemate suvilasse puhkama. See on koht, kus pere-ema Adelaide Wilson (Lupita Nyong’O) veetis kunagi oma lapsepõlve suved. Adelaide, kelle elu kummitab lahendamatuks jäänud juhtum lapsepõlvest, on puhkuse algusest saati rusutud viimase aja pahaendelistest kokkusattumustest. Suvilas saavutab naise järjest kasvav paranoia haripunkti ja teda vallutab tunne nagu ähvardaks tema perekonda midagi halba.

3. "Pokémon: detektiiv Pikachu"

Kõikidel Pokemoni fännidel on suurepärane võimalus vaadata Elisa Elamuse videolaenutusest filmi “Pokémon: detektiiv Pikachu”. Lugu saab alguse, kui tippdetektiiv Harry Goodman salapäraselt kaduma läheb ning tema 21-aastane poeg Tim asub juhtunut uurima. Juurdlusel lööb kaasa Harry endine Pokémonist paariline detektiiv Pikachu – hirmnaljakas, nutikas ja nunnu superspioon, kes on isegi enda jaoks mõistatus. Kuna Tim on ainus inimene, kes suudab Pikachuga rääkida, ühendavadki nad oma jõud ja asuvad müsteeriumit lahendama.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Urmas E. Liivi uue dokumentaalse eriprojekti avasaates räägib oma pääsemise loo Raivo, kes pole 25 aastat andnud ühtegi pikka intervjuud. Kuid ometi on Raivo ellujäämise lugu niivõrd jube, et meest pidi hiljem abistama salapärane meedium välismaalt.

Elulooline draama Christine Chubbuckist, 1980. aastate telereporterist, kelle elus oli kesksel kohal aheldav depressioon ning heitlik karjäär. Antonio Campose lavastatud draama peaosades mängivad Rebecca Hall, Michael C. Hall ja Tracy Letts

Kui oled Telia kasutaja

1. "Pallurid“ ("Ballers“)

Seriaali uue hooaja esimesi episoode saab vaadata Telia HBO keskkonnas.

2. "Kapten Morten lollide laeval" – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Dally ja Spanky seiklused“ ("Adventures of Dally & Spanky“)


4. "Meie“ ("Us“)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Mindhunter" - 2. hooaeg

2. "Interstellar"

3. "The Dark Crystal: Age of Resistance"

4. "The Lake House"

5. "The People v. O. J. Simpson: American Crime Story"

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja


1. "The Boys"


2. "Carnival Row"

3. "Watchmen"

4. "The Addams Family"

5. "Lodge 49"