Täna õhtul sai alguse "Ringvaate" uus hooaeg, mille juba esimestel minutitel Marko Reikop pealtnäha söödamatu toidu meki suhu sai.

Saate alguse juhatasid Grete Lõbu ja Marko Reikop sisse vanarahva tarkusega, et kui väljas müristab, siis piim läheb hapuks. Selgus, et nii oli juhtunud ka "Ringvaate" stuudios, kuhu administraator oli ostnud värske piima, mis vaid poole tunniga hapuks läks.

"Huvitav, kuidas see maitseb, see peaks olema selline klassikaline hapupiim," arutles Reikop klimpis piima nuusutades. "Hakkab pihta. Sa ei kannata isegi natukene oodata. Sa hooaja avasaates tahad juua sisse mingit ollust," luges Lõbu kiirelt kaassaatejuhi näost, mis peagi juhtuma hakkab.

Reikop ei suutnud kiusatusele vastu panna ja proovis just seda klimpis piima, mille kõik meist tülgastunud näoga ära viskaks. "Ta ei ole hapuks läinud, ta on lihtsalt nagu tükiliseks läinud, aga täiesti mageda maitsega, muide."

Teise külalisena tuli saatesse ultrasportlane Rait Ratasepp, kes saatejuhile oma võistlusmenüüd proovida tõi. Samal ajal rattal vändates sai Reikop proovida ingverijooki, pannkooke, kõrvitsaseemneid tumedas šokolaadis, taastusjooki ja sibulapirukat.