Lauljanna Elina Born külastas täna hommikul "Terevisiooni", kus rääkis täpselt, mida staariks olemine tähendab ja kui palju tööd selleks vaja on.

Born selgitas, et tihedalt esinemisi täis graafikusse peab mahtuma ka tulevase loominguga töötamine. "Üks suur protsess on lugu välja saada, aga teine on kohe see, et sa pead kohe materjali juurde tootma."

"Kõigepealt kirjutad endale nagu sahtlisse ja siis vaikselt hakkad mõtlema, et okei, äkki peaks kirjutama kellelegi," tunnistas Born, et lugude kirjutamisega liiga kaua oodata ei tasu.

Õnneks pole siiski ettenähtud mingit perioodi, millal uue looga välja peaks tulema. "See oleneb, kuidas sul eelmise looga läinud on. Peaasi, et sa ei hakka endale konkurentsi tekitama. Kui ta veel raadiotes mängib ja hästi läheb lool, siis võib oodata. Kui hakkab ära vajuma vaikselt, siis on aeg.

Lisaks "materjali tootmisele" kuulub artisti igapäevase töö hulka ka pidev pildil püsimine. "Tänapäeval on nii, et minu töö on siis justkui sotsiaalmeedia haldamine ka, et koguaeg tuletad ennast meelde inimestele."

Kuigi mõni kuulsus naudib oma fännidega sotisaalmeedias suhtlemist, siis Bornil tuleb uute postituste tegemine veidi raskemalt. "Minul on küll nii, et ma PEAN või VÕIKS. Võibolla teistel tuleb nagu lihtsamini see asi. Mul väga ei ole seda viitsimist teha. Tahaks elada oma elu ja teha oma asja, aga samas on ka tore jagada."