40aastane Deanna Adams soovis, et ta neitsitel pulmas võimalikult mugav oleks, mistõttu jättis kogu otsustamise nende enda teha, vahendab Daily Mail.

Õnneks oli pruudil ka teatav huumorimeel, mistõttu ei läinud ta liialt endast välja kui 38aastane Christina Meador ta pulma türannosauruse kostüümis ilmus.

Vallatu pruutneitsi jagas oma vimkast pilti ka Facebookis, mille pealkirjas tunnistas, et ei kahetse üldse. "Kui sulle öeldakse, et sa võid pulmas kanda mida iganes soovid... ma ei kahetse midagi."

Sajad inimesed on postituse all tõdenud, et see on naljakas ning ähvardanud ka oma sõpru, kellele sama võiks teha.

Meador tunnistas, et ei oodanud, et tagasihoidlik postitus üle terve maailma tähelepanu tõmbab. "Ta teab, et ma ei naudi pidulike kleitide kandmist ning, et mul pole piisavalt raha millegi suure ostmiseks. Seetõttu lohutas mind, et ma võin selga panna, mida iganes ise tahan."

"Proovisin mõelda millelegi, mida ma ka tulevikus oleks nõus kandma ning jäin mõtlema, et ta ju ütles "mida iganes". Seega kui ma juba üle 50 USA dollari sellele riietusele kulutan, siis olgu see pigem dinosauruse kostüüm, mida ma terve elu omale tahtnud olen."

Oma naljaga mõeldud ideest rääkis Meador ka õele, kes üllataval kombel nõus oli. Mõned kuud enne pulma ostis pruutneitsi küll odava kleidi, kuid võttis kaalus alla, mistõttu see kleit enam selga ei sobinud.

"Mul ei olnud talle veel kinki ja mõtlesin, et ta oleks dinosauruse kostüümi üle väga õnnelik ning ma võiks seda ta laulatusel ka kanda."