Pattinson meenutab intervjuus, et ta oli lennukiga teel Los Angelsest Cannesi ning terve teekonna näppis ta närviliselt telefoni. Uudis tema Batmaniks saamisest levis üle maailma kulutulena ning enam ei õnnestunud midagi päästa.

"Kui see informatsioon lekkis, ma olin kuradi vihane. Kõik olid nii kurvad. Terve minu tiim oli paanikas. Ma kartsin, et see rikub kõik ära," meenutab Pattinson selle aasta maikuud. Vaid mõned päevad pärast infokillu lekkimist sõitis mees juba Tallinnasse.

Pea terve suve Eestis veetnud staar tunnistab intervjuus, et ta ei suudagi oma päriskodudes aega veeta. "Midagi sellist on kõigi filmitööstuses tegutsevate inimestega - me kanname oma südant ja unistusi endaga kaasas. Meis on nii palju tahtmist. Ma arvan, et teistel ametitel ei hinnata unistusi nii kõrgelt."

"Ma armastan töötamist ning ükski osa minust ei tahaks minna ja lihtsalt kaduda pildilt," tunnistab Pattinson, kes jagab oma aega Londoni ja Los Angelese vahel.

Ka Tallinnas proovisid kohalikud paparatsod tabada Pattinsoni, kuid näitleja tunnistab, et tänapäeval pole mõtet enam kedagi jälitada. Näitleja viskab nalja, et temast ei ole mõtet teha lõpmatuseni samu pilte, kus ta on nokamütsiga ostmas limonaadi või šokolaadi. "Ma olen teinud inimestele minu jälitamise võimatuks," lisas ta.