Kuigi üldiselt on fännidega kokkupuuted kõik positiivsed olnud, siis Travolta mäletab selgelt ühte juhtumit, mis tal elu lõpuni meelest ei lähe, vahendab People.

"Ma elasin Santa Barbaras, umbes 30 aastat tagasi, ja keegi hiilis mu majja. Tegin oma riidekapi lahti ja seal ta oli," meenutas hirmutavat Travolta hirmutavat juhtumit.

"See hirmutas mind, kuid selgus, et ta on ohutu inimene. Ta oli tüdruk, kes ilmselt tahtis minuga kohtuda, kuid ei teadnud, kuidas seda teha."

Travolta on näidelnud rohkem kui 40 aastat ning tunnistab, et on väga tänulik kõige eest, mida kuulsus talle andnud on.

"Sul on kuldpilet üle terve maailma. Mis siis, et pea autogramme andma ja pilte tegema? Minu jaoks see ei ole kõrge hind, mida maksta."

Travolta mäletab hästi ka aegu, mil ise veel tulihingeline fänn oli. "Ma armastasin Jimmy Cagney ja kui ma temaga kohtusin, olin rabatud. Gérard Depardieu, Paul McCartney, Barbra Streisand. Isegi hiljutine video Pitbulliga, ma olin ta tohutu fänn."

Näitleja ja Pitbulli sõprus ulatub kaugetesse aegadesse. Talvel tunnistas Travolta, et just Pitbull oli see sõber, kes talle ka uut soengut soovitas.