Mirror kirjutab, et Alexis on viimasest 18 aastast kokku pea kaheksa olnud rase. Perekonnas kasvavad Capmbell (17), Harrison (16), Corey (14), Lachlan (11), Brodie (9), Brahn (8), Hunter (6), Mack (5), Blake (3), Rothagaidh (2) ning suvel sündinud tüdruk Cameron.

Eelmiste jõulude aegu tundis Alexis end veidi kehvasti, ta arvas esmalt, et ehk on asi söödud roogades, ent iiveldus ei läinud üle. Ta tegi rasedustesti ning see oli positiivne.

Sedapuhku otsustasid Alexis ja David, et selgitavad kohe välja lapse soo. Suur oli mõlema üllatus, kui selgus, et sünnib tüdruk. Naine rõhutab siiski, et oleks rahul olnud ka järjekordse pojaga. "Kõik minu pojad on minu jaoks erilised - kui oleks tulnud lisa, poleks see mind häirinud."

Alexis märgib, et nad on mehega alati lõõpinud, et ei oskaks tüdrukuga midagi pihta hakata, ent nüüd on olukord muutunud. Ta lisab, et nüüdseks on leitud, et aitab küll - rohkem ta lapsi ei sünnita. Ta plaanib end isegi steriliseerida.

Alexis nendib, et tihtilugu vaadatakse nende prekonna peale viltu - arvatakse, et nii palju lapsi saadi sotsiaaltoetuste pärast. Ta rõhutab, et Davidil on tulus töökoht ja seega nad erilisi riiklikke toetusi ei saagi.

Alexise päev algab kell 5.30 hommikul, mil David läheb tööle. Siis on naisel tunnike iseenda jaoks, ta saab veidi puhata. Seejärel hakkavad lapsed ärkama ja valmistuvad kooli või lasteaeda minekuks. Alexis peab iga päev pesu pesema ja kraamima, ent ta lisab, et on sellega juba harjunud.

Naine märgib, et vahel vaatavad nad abikaasaga teineteisele otsa ja mõtlevad - mida me küll tegime? Ent siis viskab mõni poistest vahva nalja ja abikaasad on tänulikud perekonna eest, mis neil on.