1. Kate Bosworth

Bosworth kandis rollide jaoks läätseid, mis tema silmade värvi ühtlustasid, aga kui tuli aeg osaleda Bryan Singeri 2006. aasta filmi "Superman Return", oli režissöör see, kes soovitas tal läätsedest üldse loobuda ja osaleda Lois Lane'i rollis oma loomulikku värvi silmadega.

Kate Bosworth

2. Mila Kunis

Kunise silmad polnud sündides eri värvi, aga kuna näitlejat hakkas noores eas painama silmahaigus, mistõttu hakkas ühe silma värv muutuma ning näitleja jäi ka ühest silmast pimedaks. Enam pole värvide erinevust näha ning silma nägemisvõime on ka taastatud, sest Kunis lasi 2011. aastal kirurgilisel teel oma silma korda teha.

Mila Kunis

3. Henry Cavill

Warner Brosi ja DC filmide jaoks Supermani kehastanud ja sel aastal ka Netflixi seriaaliga "The Witcher" alustav Henry Cavillil on sinised silmad, aga kui hoolega vaadata, siis on näha, et tema vasakus silmas on näha natuke pruuni.

Henry Cavill

4. Benedict Cumberbatch

Cumberbatchil on sectoral heterochromia, mis tähendab, et tema iirised on segu rohelisest ja sinisest, mis omakorda tähendab, et ühes valguses jääb mulje, et tal on sinised silmad, aga teises valguses oleksid need justkui rohelised.

Benedict Cumberbatch

5. Jane Seymour

Seriaali "Dr. Quinn, Medicine Woman" staaril Jane Seymour parem silm on pruun ja vasak on roheline.

Jane Seymour

6. Dan Aykroyd

Aykroydil on samamoodi üks silm roheline ja teine pruun.

Dan Aykroyd

7. Christopher Walken

Walkeni silmad on segu sinisest ja rohelisest. Tema vasakus silmas on pruunid laigud.

Christopher Walken

8. Simon Pegg

Pegg andis saates "The Sunday Night Project" teada, et tema silmad on kahetoonilised. Enamjaolt on need sinised ja hallid, aga paremas silmas on ka natuke pruuni.

Simon Pegg