Nimelt viibis Meghan hoopis New Yorgis, kus elas kaasa sõbrannale Serena Williamsile, kes kohtus USA lahtiste finaalis kanadalanna Biana Andreescuga. Viimane alistas Serena kindlalt numbritega 6:3, 7:5. Briti kõmumeedias analüüsitakse, et tea - ehk toob Meghan sõbrannale hoopis halba õnne. Alati kui tema on publiku hulgas kohtumist jälgimas, siis Serena kaotab.

The Sun kirjutab, et Meghani otsus üle suure lombi lennata tuli suhteliselt viimasel hetkel. Ta lendas sinna reedel ja tavalennuga, mitte ei kasutanud eralennukit. Otsus oli suureks pettumuseks kuningannale, rääkisid väljaandele mitmed allikad.

Igal aastal toimuvad septembri esimesel laupäeval Šotimaal Balmore'is ,mäestikualade mängud. Tegu on üritusega, mida korraldatakse juba aastast 1832. Muu hulgas visatakse seal näiteks haamrit ning tõmmatakse köit. Ühtekokku jälgis üritust tänavu kohapeal umbes 15 000 inimest, teiste seas ka kuninganna ning prints Charles.

Kuninganna lootis, et tegu on suure peresündmusega ja ehk näeks ta ka Harryt ja Meghanit ning nende pisipoega Archie't. Harry ja Meghan aga on öelnud, et Archie on nii pikkade rännakute jaoks veel liiga noor. Lisaks on viidatud, et nende graafik on väga tihe. Tõsi, tennisemängu jälgimine on kõike muud kui kohustus.

Meghan naudib New Yorgis elu, mida ta kunagi elas - näiteks põikas ta reedel ühte spordiklubisse, kus osales joogatunnis. Lisaks temale oli seal 60 võhivõõrast inimest. Kõik suhtusid Meghanisse lugupidavalt ega tormanud trenni tegemise asemel autogramme küsima. Ilmselt lendab Meghan tagasi Suurbritanniasse täna.