Brosnan, keda viimati nägime "Mamma Mia!" järjes "Mamma Mia! Here We Go Again", ütles ajakirjale The Hollywood Reporter, et naisnäitleja kehastatav Bond oleks väga põnev.

"Me oleme näinud juba viimased 40 aastat meeste kehastatud Bondi", ütles näitleja. "Mehed, astuge kõrvale ja laske naisel roll üle võtta. Ma arvan, et see oleks meeltülendav ja põnev".

Brosnan jagas kommentaare, kui tema käes uuriti kuulujuttude kohta, mille kohaselt saab 007 tiitli endale järgmises Bondi-filmis "No Time to Die" üles astuv Lashana Lynch, keda nägime viimati "Kapten Marvelis" Maria Rambeau rollis.

Sel teemal, et kas James Bond peaks naine olema, on sõna võtnud ka järgmise Bondi-filmi "No Time to Die" üks stsenaristidest ja hinnatud seriaali "Fleabag" looja Phoebe Waller-Bridge, kelle hinnangul on Bondi-filmid endiselt väga olulisel kohal ja kuigi Bond ei pea tema arvates karakterina ajaga kaasas käima ega muutuma, siis film ise peaks seda kindlasti tegema.

"No Time to Die" sünopsis: James Bond (Daniel Craig) lahkunud aktiivsest teenistusest ning naudib rahulikku elu Jamaical. Tema puhkus ei jõua kaua kesta, sest vana CIA sõber Felix Leiter palub Bondi abi, et leida üles röövitud teadlane. Missioon osutub oodatust keerulisemaks, sest teadlase otsimine viib Bondi ohtlikku uut tehnoloogiat omava salapärase uue vaenlase teele.

Järgmises Bondi-filmis teevad kaasa veel Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright ja Ana de Armas.

"No Time to Die" lavastab Cary Joji Fukunaga, kes on eelkõige tuntud kui HBO suurepärase seriaali "True Detective" 1. hooaja režissöör, kuid tema valvsa pilgu all valmisid ka 2011. aasta sünge "Jane Eyre", 2015. aasta Netflixi film "Beasts of No Nation", mille eest kandideeris Idris Elba ka parima meeskõrvalosatäitja Kuldgloobusele. Lisaks jõudis Netflixi ka Fukunaga miniseriaal "Maniac", mille peaosades on Emma Stone ja Jonah Hill.

"No Time to Die" linastub 2020. aasta 10. aprillil.