Erik Orgu ekspruudid astusid "Kuuuurija" kaamera ette, et rääkida Erik Orgu valelikust salaelust. Mõlemad neiud väitsid, et Erik Orgu pani ka neile südamele oma toitumist jälgida ja jälgis ka ise naiste "igat suutäit". Mees ise nende väidetega nõus ei ole.

Kuid see pole veel kõik - lisaks ütlevad mõlemad neiud, et Erik sööb salaja palju magusat, käib vähe trennis ning oma toitumiskava, millega ta tuntuks on saanud ise üldse ei järgigi. Mees tunnistab, et tal on varasemalt olnud tõesti probleeme avalikus kohas ise magusaleti ääres käimise ja ka magusa söömisega, tundes, et ta on toitumisnõustajana liigse tähelepanu all, kuid lausub, et olukord on paranemas.

Üks tema ekspruutidest süüdistab Orgut ka suure pihviga hamburgerite söömises, mille peale ütleb Orgu, et burgerid on isegi tema toitumiskavasse kaasatud ja üks kuni kaks burgerit võib muretult süüa. Kuid probleem ei seisnegi ainult hamburgerite söömises, nimelt väidab neiu, et Erik Orgu laseb pruutidel oma toidu kinni maksta: "Ma olen nii mõnegi hamburgeri kinni suutnud maksta."

Orgu tunnistab Katrin Lustile, et ka tema on kõigest inimene oma nõrkustega: "Olen mitmeid kordi öelnud, et kui mul on mingisugused nõrkused magusa suhtes, siis on need kaks väga lihtsat asja: Napoleoni kook ja kaneelisai." Siiski kinnitab mees, et kõik tema soovitused ja nõuaanded tuginevad teadusele ning ise leiutanud ta midagi ei ole.