Huffman mõisteti süüdi 15 000 dollari maksmises, et oma tütre sisseastumiskatsete tulemusi parandada. Usutakse, et lõplik otsus, mille kohaselt näitleja ühe kuu vangis peab veetma, langetatakse juba reedel, vahendab Buzzfeed.

Et oma karistust siiski kergendada esitas näitleja mitu kirja sõpradelt ja lähedastelt, mis tema head käitumist tõestavad.

Longoria kirjeldas Huffmani kui "head sõpra", kes tal "Meeleheitel koduperenaiste" algusaastatel Hollywoodiga harjuda aitas. Ta kirjeldas, kuidas kolleeg teda juba esimesel lugemisel "üksiku, hirmununa ja ebakindlana nägi" ning end toeks pakkus.

Telesarja 8. hooajal lahvatas staaride vahel kaadritagune tüli. Kuulujuttude kohaselt ei saanud Teri Hatcher enam kolleegidega üldse läbi. Kuigi Longoria nimesid ei nimetanud, siis kirjast võis lugeda, et ka seal astus Huffman teiste eest välja. Näitlejanna tunnistas, et teda tööl kohutavalt kiusati.

"Ma vihkasin neid päevi, mil pidin selle inimesega tööl olema, sest need olid puhas piinamine," meenutas Longoria julma tüli. Näitlejanna kiusamine lõppes just tänu Huffmanile, kes probleemse inimese ette võttis ja teatas, et "aitab".

"Felicity tundis, et ma olin ärevil, kuigi ma ei rääkinud kunagi kellelegi sellest kiusamisest."

Sama skandaaliga seotud Felicity hea käitumise tõi välja ka telesarja looja Marc Cherry. Cherry rääkis problemaatilisest naisest, kelle nime ta küll ei nimeta, kuid kelle käitumine korralikult peavalu tekitas. "Ta oli suur staar suurte käitumisprobleemidega."

7. hooajal otsustas just see sama skandaalne näitlejanna, et ei räägi enam ühegi oma kolleegiga, kuid sellest olenemata jäi Huffman viisakaks. Cherry tõi välja, et eeskujulik näitlejanna tervitas oma skandaalset kolleegi siiski iga hommik, kuigi teadis, et vastu sealt tervitust ei tule.

"Lihtsalt see, et see naine ebaviisakas on, ei keela minul viisakas olla," selgitas oma Huffman toona oma järjepidevust Cherryle.

Longoria meenutas ka olukorda, mil selgus, et talle teistest näitlejannadest tunduvalt vähem makstakse. Just Huffman oli sõbranna, kes ka seda parandama tõttas. "Teised sellesse väga hästi ei suhtunud, kuid Felicity asutus minu eest välja. Ta ütles, et oleks õiglane kõigile võrdselt maksta, sest seriaali edu olenes meist kõigist. Tüli kestis nädalaid, kuid Felicity jäi tugevaks ja veenis ka teisi selles."