Lauljanna tunnistas "Ringvaates", et kuulis peale esitamist mõnda kaebust, et ooperile on liialt raske kaasa laulda, ometi jalkafännid seda kogu hingest teha tahavad. "Kellel loodus häält andnud, siis võibolla tuleb välja, aga ei tea, kas laulu lõpuni veab välja või mitte."

Kuigi mõnele võis tunduda, et hümn oli esitatud liialt kõrgelt, siis Nechayeva ise jäi kõigega rahule. "Eks ma natukene niimoodi häälestasin selle Hollandi hümniga ja siis tuli kuidagi nii kõrgelt. Mulle meeldib nii kõrgelt laulda ja hääl kõlab hästi."

"Minu arvates meie hümnil on meeletult ilus viis ja väga paljudest hümnidest ta erineb kindlasti just selle kauni viisi poolest."

Varasemalt on artistidel tekkinud probleeme fännidega, kes oma võtmesse pandud hümniga rahul ei ole ja seda ka väga terava rusikaga esitavad. Nechayeva leiab, et see võib tuleneda hümniga liiga vabalt töötamisest. "Kindlasti on hümni esitamisel olemas omad raamid. See on ikkagi riigi sümbol, seda vast ei tohi liiga palju interpreteerida omas võtmes. Ikkagi seal on omad normid ja oma viis, kuidas seda esitatakse."

Lisaks Eesti hümnile tulevad Nechayeval suurepäraselt välja ka Korea ja Prantsusmaa hümnid.